Crowdfunding CO2-meters voor veilige scholen

Containment Nu en Scholen Veilig zetten zich al een hele pandemie lang in voor veilige scholen. Hierbij hebben we uw hulp nodig.
 
We willen het risico op Covid-infectie en Long Covid bij kinderen verminderen door scholen CO2-monitoren te bieden die wetenschappelijk worden erkend als een eenvoudige methode om de luchtkwaliteit binnenshuis te monitoren.

Door de luchtkwaliteit te bewaken is het mogelijk om de risico's van virustransmissie te beperken tot de laagst haalbare niveaus, zoals eigenlijk de overheid zou moeten verzorgen. Hierdoor worden minder mensen geïnfecteerd, worden minder mensen ziek, krijgen minder mensen Long Covid en overlijden minder mensen.

Long Covid is een verzamelnaam voor de langdurige klachten die mensen houden na een besmetting. Het is een vermijdbare aandoening en toch lijden er al veel mensen eraan, waaronder veel schoolmedewerkers en kinderen. 

Het doel van ons initiatief is om scholen waar nog geen CO2-monitor aanwezig is te ondersteunen door er een voor elk klaslokaal te leveren.
 
Doneer alstublieft wat u maar kunt en sluit u aan bij onze inspanningen om mitigerende maatregelen op scholen te verbeteren. Al het geld dat we via GoFundMe ontvangen zal gebruikt worden om monitors te kopen en die aan scholen te doneren.
 
Kijk voor meer informatie over het belang van ventilatie op scholen op onze websites of neem contact met ons op.


Eerste school vol CO2-meters


CO2-monitor giveaway